La Tria és una gran casa pairal amb més de 300 anys d’història. Una masia catalana de grans murs de pedra que hem restaurat per què tingui totes les comoditats d’avui però no perdi la seva autenticitat, el caràcter que la fan única i especial. Estem situats al cor del Lluçanès (Osona), en una zona envoltada de conreus i pastures, petits pobles i a només una hora de Barcelona i Girona.

Antigament, a La Tria, l’activitat principal era la ramaderia i l’agricultura però, poc a poc, el turisme rural i la celebració de casaments i altres esdeveniments ho han anat complementant.

Habitacions

La Tria disposa de 8 habitacions dobles, cada una amb el seu propi caràcter i estil particular.

Estances

Espais íntims, acollidors i polivalents: La sala, l'Entrada, la Sala d'Art i la Cuina

Jardí

Un espai exterior cuidat però natural, verd, amb arbres, flors i zones amb taules i cadires.

Espais

A l’entorn de la Masia hi trobem diferents espais molt útils, cadascun amb les seves característiques. La Tria disposa d'una gran versatilitat, tant a l’hora de passar-hi uns dies tranquils com d'organitzar-hi casaments o qualsevol altre esdeveniment.

La Finca

La casa rural La Tria està al centre d'una gran finca de pastures, boscos i conreus. Els camps dels voltants de la Masia estan dedicats a pastures per a cavalls, creant un paisatge espectacular i molt bonic.

El Lluçanès

Panoràmiques als quatre vents, entramat de camins ramaders, quietud de pobles, ponts, capelles i hostals. El Lluçanès es una comarca rural especialment atractiva al visitant on gaudir d'uns moments inoblidables.
TOP