Espais

 Aquesta versatilitat dels espais de La Tria, ens permet oferir un lloc ideal  tant a l’hora de passar-hi uns dies de tranquil·litat amb la família o amics, com organitzar-hi casaments o qualsevol altre esdeveniment particular o d’empresa.

A l’entorn de la Masia hi trobem diferents espais, molt versàtils i adaptables a tot tipus de celebracions i esdeveniments, cadascun amb les seves característiques pròpies.

masia-la-tria-el-cobert_1
masia-la-tria-el-cobert_2
masia-la-tria-el-cobert_3
masia-la-tria-el-cobert_4


El cobert

És l’espai predilecte per fer-hi els banquets de casament. És elegant però senzill, i això fa que cada parella pugui donar-li fàcilment l’estil que imaginen per al seu casament. Destaquen els grans finestrals que el fan un espai diàfan i obert a la natura. El Cobert fa 300m²., disposa de lavabos i està equipat amb sistema de calefacció.

 

masia-la-tria-el-paller_1
masia-la-tria-el-paller_2
masia-la-tria-el-paller_3
masia-la-tria-el-paller_4
masia-la-tria-el-paller_5


El Paller

El Paller és un espai cobert però amb grans obertures a l’exterior, perfecte per fer-hi el ball de casament en una nit d’estiu o un bon pla alternatiu per oferir l’aperitiu als convidats o realitzar la cerimònia de casament en cas de pluja.

 

masia-la-tria-piscina_7
masia-la-tria-piscina_6
masia-la-tria-piscina_13
masia-la-tria-piscina_11
masia-la-tria-piscina_12
masia-la-tria-piscina_9
masia-la-tria-piscina_8
masia-la-tria-piscina_10


La piscina

Al costat del camp de futbol i del parc infantil hi ha la piscina amb unes dimensions de 10m x 5m que disposa d’una àmplia zona de gespa i gandules. És el racó perfecte que tothom busca per relaxar-se o fer-hi un bany quan arriba l’estiu.

TOP