Turisme Rural

Turisme Rural.Ja fa més de vint anys prendre la decisió de rehabilitar La Tria com a casa de Turisme Rural per acollir-hi families o grups d’amics amb ganes de passar uns dies tots junts, per retrobar-se i gaudir d’un entorn privilegiat. En aquell moment el Turisme Rural tot just començava a donar-se a conèixer però el Lluçanès de seguida es va descobrir com una zona ideal per fer-hi escapades de cap de setmana i a qualsevol època de l’any.

Des de llavors, a La Tria s’hi han viscut aniversaris, retrobaments, festes de cap d’any, vacances d’estiu i mil històries més. Ocasions de tot tipus han fet de la nostra masia i el seu paisatge l’escenari de moments únics per a families, amics i parelles.

Aquestes dues dècades d’activitat ens han portat a fer canvis i millores constants a les instal·lacions. Sempre preservant-ne l’essència, sempre cuidant els detalls i treballant per fer-vos sentir com a casa. Comfort, història, tranquilitat i natura es troben a La Tria i li donen un caràcter i atmósfera que es sent però es fa difícil d’explicar.

masia-la-tria-piscina_6
agroturisme-la-tria-perafita-osona_4
masia-la-tria-piscina_12
masia-la-tria-piscina_13
F-cuina
masia-la-tria-cuina-2016-1
Turisme Rural La Tria
TOP