Casaments

Inici Casaments

Casaments i celebracions

A La Tria llogueu espai i temps. Aquí hi trobareu una gran masia del segle XVII, envoltada de natura i tranquil.litat. Nosaltres hi posem el marc perquè vosaltres el pogueu omplir i explorar totes les seves possibilitats.
Casaments d’estiu, primavera, tardor o hivern. De dia o de nit. Senzills o sofisticats. El nostre objectiu és que us sentiu com a casa i celebreu un casament fet a mida, únic i irrepetible.
A La Tria treballem amb una gran varietat de proveïdors, professionals i càterings d’alta qualitat per tal de garantir l’èxit del vostre dia.

Potser el luxe no es troba en la sofisticació sinó en la naturalesa, la naturalitat, l’espai, el temps, l’autenticitat...

L'Alzina i El Bosc

L’alzina centenària, envoltada de verd i amb vistes al Pedraforca i el Cadí, és l’escenari perfecte per la cerimònia, un dels moments més màgics i emotius del casament.

Natural, màgic, i amb vistes immillorables. Si el vostre somni és una cerimònia més íntima potser aquest petit bosc de roures i alzines – a uns 300m de la casa – és el que busqueu.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Entorn

A La Tria els jardins semblen no tenir fi. L’àrea verda que envolta la casa es confon amb els prats i boscos de l’entorn.

Si voleu celebrar l’aperitiu o el banquet del vostre casament a l’aire lliure, sobre una catifa de verd natural, esquitxada de flors, aquí segur que trobareu el lloc ideal.

El Menjador i El Paller

Existeixen pocs locals com aquest: 300m2 d’espai que poden acollir banquets de fins a 250 convidats, finestres i accés directe al jardí, llum, i equipat amb calefacció i serveis.

El Paller també és un espai singular, restaurat i amb una atmosfera càlida i autèntica. Ideal per a al ball o per una cerimònia a cobert.

Previous slide
Next slide