Habitacions

Habitacions

La Tria disposa de 7 habitacions dobles i una de triple, totes amb bany complet i amb capacitat per a 17 persones. Cada habitació és única i diferent, però totes elles són àmplies, lluminoses i amb vistes privilegiades. Distribució: 5 habitacions dobles a la planta principal i 3 habitacions al pis superior.

Iris

Acollidora i molt romàntica, l’Iris ens aboca a un ambient de conte, amb les parets de pedra vista, el llit de ferro i unes tauletes de nit producte directe dels nostres boscos.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Graner

Situada al pis superior, el Graner és una habitació cantonera lluminosa i molt acollidora, decorada amb tons càlids i amb detalls típics de les masies i cases de camp.

Bohèmia

Una habitació que sorprèn per la seva originalitat i per la combinació d’elements històrics – com el llit, una peça autèntica del segle XVIII – amb tocs frescos i, fins i tot, d’inspiració oriental.
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Òliba

Aquesta habitació és senzilla però còmoda i bonica, a més, té un veí molt especial: una òliba que, quan cau la nit, es pot sentir des de la finestra.

Desmai

El Desmai és una habitació única i de contrastos. Combina colors càlids i freds, decoració abstracta i moderna amb detalls típics de les masies catalanes com els ampits de pedra de les finestres.
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Magnolier

Càlida i d’esperit més contemporani, l’habitació Magnolier està decorada amb tons lleugers i relaxants tot conservant el terra antic i l’espai que caracteritza totes les nostres stances.

Pedraforca

Ens enamoren les vistes a les muntanyes del Cadí i el Pedraforca que es tenen des d’aquesta habitació, que ofereixen una experiència única i inoblidable. Habitació triple amb un llit doble i un d’individual.
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Antiga

Una de les habitacions més grans i amb caràcter de La Tria. Pren el nom de la capçalera antiga i restaurada, creada amb portes originals de la casa.