Habitacions

Habitacions

La Tria disposa de 8 habitacions dobles o triples, totes amb bany complet, amb capacitat per a 17 persones. Cada habitació és única i diferent, però totes elles són àmplies, lluminoses i amb vistes privilegiades.

Iris

Acollidora i molt romàntica, l’Iris ens aboca a un ambient de conte, amb les parets de pedra vista, el llit de ferro i unes tauletes de nit producte directe dels nostres boscos.

Previous
Next
Previous
Next

Graner

Situada al pis superior, el Graner és l’habitació preferida per moltes de les núvies que s’han de vestir i preparar pel gran dia. Una habitació lluminosa, acollidora i amb detalls típics de les masies i cases de camp.

Bohèmia

Una habitació que sorprèn per la seva originalitat i per la combinació d’elements històrics – com el llit, una peça autèntica del segle XVIII – amb tocs frescos i, fins i tot, d’inspiració oriental.
Previous
Next
Previous
Next

Òliba

Aquesta habitació és senzilla però còmoda i bonica, a més, té un veí molt especial: una òliba que, quan cau la nit, es pot sentir des de la finestra.

Desmai

El Desmai és una habitació única i de contrastos. Combina colors càlids i freds, decoració abstracta i moderna amb detalls típics de les masies catalanes com els ampits de pedra de les finestres.
Previous
Next
Previous
Next

Magnolier

Càlida i d’esperit més contemporani, l’habitació Magnolier està decorada amb tons lleugers i relaxants tot conservant el terra antic i l’espai que caracteritza totes les nostres stances.

Pedraforca

Ens enamoren les vistes a les muntanyes del Cadí i el Pedraforca que es tenen des d’aquesta habitació, que ofereixen una experiència única i inoblidable.
Previous
Next
Previous
Next

Antiga

Una de les habitacions més grans i amb caràcter de La Tria. Pren el nom de la capçalera antiga i restaurada, creada amb portes originals de la casa.