Turisme rural

Turisme rural de qualitat

La Tria va ser un dels primers allotjaments rurals de Catalunya i, des del 1992, ha estat escenari de reunions familiars, trobades d’amics, casaments i celebracions de tota mena. Aquesta llarga trajectòria demostra que La Tria és un lloc ideal on desconnectar de la ciutat i del dia a dia per anar trobar un oasis de tranquil·litat i naturalesa. Ens trobaràs a Perafita, al cor del Lluçanès!

L’Entorn

La Tria està situada en una finca de 100 hectàreas dedicades al conreu i a la pastura de cavalls. Així que El silenci i la calma estan garantits. Us trobareu amb camins rurals que serpentegen entre camps de blat i amb els únics veïns que tenim: els cavalls que viuen i descansen a la la finca. Des de La Tria podreu fer rutes amb bicicleta, gaudir dels jardins, deixar que els nens corrin i juguin, anar caminant fins al poble de Perafita, a poc més 1km de distància, i descobrir tot el que el Lluçanès té per oferir!
Previous
Next
Previous
Next

El Lluçanès

El Lluçanès és una comarca natural que es troba entre la Plana de Vic i el Berguedà. Amb un caràcter molt rural, el territori està esquitxat de petits pobles, conreus, bosc i vida tranquil·la. Podreu gaudir dels seus paisatges, turons, festes i tradicions, gastronomia, i molt més!