Turisme rural

Turisme rural de qualitat

La Tria va ser un dels primers allotjaments rurals de Catalunya i, des del 1992, ha estat escenari de reunions familiars, trobades d’amics, casaments i celebracions de tota mena. Aquesta llarga trajectòria demostra que La Tria és un lloc ideal on desconnectar de la ciutat i del dia a dia per anar trobar un oasis de tranquil·litat i naturalesa. Ens trobaràs a Perafita, al cor del Lluçanès!

L’Entorn

La Tria està situada en una finca de 100 hectàreas dedicades al conreu i a la pastura de cavalls. Així que El silenci i la calma estan garantits. Us trobareu amb camins rurals que serpentegen entre camps de blat i amb els únics veïns que tenim: els cavalls que viuen i descansen a la la finca. Des de La Tria podreu fer rutes amb bicicleta, gaudir dels jardins, deixar que els nens corrin i juguin, anar caminant fins al poble de Perafita, a poc més 1km de distància, i descobrir tot el que el Lluçanès té per oferir!
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

El Lluçanès

El Lluçanès és una comarca natural que es troba entre la Plana de Vic i el Berguedà. Amb un caràcter molt rural, el territori està esquitxat de petits pobles, conreus, bosc i vida tranquil·la. Podreu gaudir dels seus paisatges, turons, festes i tradicions, gastronomia, i molt més!