Què ens fa especials?

Previous
Next

Cavalls en llibertat

La finca de La Tria és el lloc de residència de cavalls de pupil·latge o que estan retirats, o fent un descans, de l’alta competició. Sempre és un plaer anar a passejar i observar com pasturen, lliures i tranquils, als prats que ens envolten.

Ioga

A La Tria oferim classes de Kundalini ioga per tots els nostres clients amb una professora certificada. El ioga ens porta al moment present, l’únic lloc on la vida existeix.

No dubteu en contactar-nos i us ajudarem a planificar els dies de desconnexió que us mereixeu. Les classes són aptes per tots els nivells.

Previous
Next
Previous
Next

Galeria d'art

La Maite Tor és una artista que té el seu estudi i galeria d’art aquí, a La Tia. La Maite té un estil molt personal i colorista, que beu de l’impressionisme i els paisatges oberts i naturals que ens envolten. Segur que no us passaran per alt els seus olis i aquarel·les que decoren les parets de la casa.

La finca

La nostra masia està envoltada per 100 hectàreas de prats verds i amb excel.lents vistes al Pedraforca i la Serra del Cadí. 

La finca de La Tria havia estat dedicada a la ramaderia de vaques de muntanya, però des de ja fa deu anys vam introduïr els cavalls d’esport i actualment dediquem la major part de la finca al pupil.latge de cavalls en llibertat.

Previous
Next